Distributie aparate colonhidroterapie


Starea de sanatate a unei persoane este in legatura directa cu evacuarea regulata a maselor fecale din intestinul gros !

Colonhidroterapia este o metodă blândă ce implică infuzia de apă purificată și dezinfectată în colon via rectum la o temperatură de 37 grade și o presiune optimă, ambele fiind permanent monitorizate.
Instrumentele ce intră în contact cu pacientul sunt de unică folosință, eliminând orice posibilitate de contaminare.
Întreaga procedură se realizează în sistem închis, ceea ce permite ca întreg conținutul intestinal să fie transportat direct către sistemul de evacuare fără niciun fel de miros dezagreabil sau alte situații ce ar putea să vă lezeze sensibilitatea.

În timpul tratamentului se realizează o serie de infuzii și descărcări și, de asemenea, un ușor masaj abdominal pentru a facilita dislocarea materialului toxic aderent la pereții colonului. O ședință de colonhidroterapie poate dura între 30-40 minute.
Pentru prima ședință este recomandat să vă alocați o oră în care veți beneficia de o consultație împreună cu terapeutul nostru, care va explica mai în detaliu etapele procedurii și indicațiile post-tratament.

În timpul ședinței de colonhidroterapie pacientul stă întins pe patul de tratament, fiind conectat la aparat. Pe parcursul procedurii, în intestinul gros circulă aproximativ 30 de litri de apă preparată pentru tratament, ajungând în toate pliurile intestinului gros, în care o clismă sau produse de genul ColonHelp, Colonix nu pot ajunge, dizolvând și eliminând toxinele.

Procedura nu este dureroasă. Chiar după prima ședință de detoxifiere se constată o îmbunătățire și o stare de bine a organismului.
Pentru a obține rezultate se execută minim 3-6 ședințe de colonhidroterapie de 30-40 minute.
În primele două ședințe se elimină reziduurile din rectosigmoid și colonul descendent, în a treia ședință se curăță curbura splenică și colonul transversal, iar în cea de-a patra ședință se curăță colonul ascendent, cecum-ul (unde se acumulează cele mai multe resturi).

PROCEDURA DE COLONHIDROTERAPIE


Colonhidroterapia este o terapie cunoscută de acum 3000 de ani, egiptenii fiind primii care i-au cunoscut efectele binefăcătoare.
Hipocrate menționează plantele ce trebuiau folosite în timpul curățării intestinelor. În secolul XVI, irigarea colonului era descrisă în detaliu, iar în 1906 apare în dicționarul Larousse.

Colonul împreună cu rinichii, plămânii și pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism. Ne putem întreba de ce este atât de important să vorbim despre colon atunci când ne referim la starea noastră de sănătate. Colonul este responsabil pentru absorbția apei, a vitaminelor create de microflora bacteriană și pentru evacuarea reziduurilor. Când mâncarea digerată ajunge în colon (intestinul gros), jumătate din substanțele nutritive și 90% din apă au fost deja absorbite de corp. Colonul este ultima secțiune a tubului digestiv și este responsabil pentru tot ce asimilează organismul nostru și pentru transportul și eliminarea reziduurilor alimentare și, implicit, a toxinelor din corp.

Datorită stilului de viață nesănătos la care este expus corpul nostru (alimentație necorespunzătoare, diete drastice, medicamente, pesticide, produse chimice, stres), în timp, colonul își poate pierde capacitatea de a elimina corespunzător toată materia reziduală. Reziduurile se adună și se întăresc pe pereții colonului. Murdăria, chiar dacă nu este vizibilă, nu înseamnă că nu este acolo. Inamicul numărul unu - toxinele - intră în circuitul de sânge; astfel apar: constipația, depresia, pierderea memoriei, balonarea, astenia și alte slăbiciuni ale organismului. Aici intervine colonhridroterapia.

Procedura de colonhidroterapie ajută la eliminarea completă a maselor reziduale aflate în stare de putrefacție, restante și blocate în pereții intestinului gros, chiar și a germenilor și a paraziților prezenți uneori la acest nivel, a substanțelor greu de eliminat.

Curățarea intestinală se face cu ajutorul unei aparaturi moderne, folosind apă filtrată și purificată. Pot fi folosite și ceaiuri pe bază de plante, care sunt introduse în cuva specială a dispozitivului medical de colonhidroterapie și care asigură o mai bună curățare a intestinului gros ca fiind un mai bun cicatrizant, antiinflamator și antibacterian.
Aparatele actuale de colonhidroterapie sunt performante și asigură o permanentă urmărire a pacientului pe tot parcursul ședinței de tratament.

Echipamentul folosit de Geiran Estetic este marca TRANSCOM (Spania). Înființată în 1981, TRANSCOM este lider mondial în domeniul cercetării și producției tehnicii pentru colonhidroterapie. Aparatele sunt certificate/aprobate din punct de vedere calitativ (ISO13485) și medical (UE, SUA, Canada, Rusia, China, Japonia).
Aparatura de colonhidroterapie este prevăzută cu:

  • sistem automat de pregătire a procedurii; sistem de umplere, sistem de irigare
  • sistem lent și rapid de eliminare a reziduurilor
  • sistem de introducere soluții terapeutice
  • control automatizat al presiunii, temperaturii și volumului lichidului din interiorul pacientului
  • apa este filtrată și sterilizată cu UV, echipament steril, tubulatură de unică folosință
  • sistem de irigare și curățare ermetic, asigurând eliminarea mirosurilor neplăcute, dar mai ales a riscului contaminării (pacient-pacient, pacient-operator)
  • sistem de ozonizare a colonului (benefică pentru imunitatea colonului)