Terapii si Tratamente - Preturi
TERAPII FACIALE


1. Funcția hidrafacial - curăță epiderma pentru a face pielea cât mai luminoasă.

2. Spray oxigen hiperbaric - permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice cu ingrediente active. Redă densitatea rețelei de colagen, accelerează regenerarea celulară și reface elasticitatea tenului.

3. Ultrasunet față - ultrasunetul are de la 1 milion până la 3 milioane vibrații pe minut pentru a deschide porii, esența se infiltrează rapid în piele, rata acesteia de absorbție fiind de cel puțin 90%.

4. Ultrasunet ochi - ultrasunetul are de la 1 milion până la 3 milioane vibrații pe minut pentru a deschide porii, esența se infiltrează rapid în piele, rata acesteia de absorbție fiind de cel puțin 90%.

5. Spatula Skin Scrubber - utilizează un val de vibrații de frecvențe înalte, netezește stratul de epidermă pentru o curățare mai adâncă.

6. Funcția termală rece - este utilizată pentru calmarea și repararea pielii deteriorate, elimină roșeața și reduce sensibilitatea pielii.

7. Radiofrecvența bipolară - Radiofrecvența ajută pielea să absoarbă mai multă energie termică, produce colagen, netezește ridurile și întărește pielea.

8. Lifting non-chirurgical - curentul specific poate activa absorbția diferitelor proteine din țesutul dermic, ajută la regenerarea pielii.Detoxifiere colon

Epilare prin electroliza